این روزها همه ما به دنبال این هستیم که سبزیجات بیشتری را وارد برنامه غذاییمان کنیم و از گوشت پرهیز کنیم. چراکه طبق تحقیقات گوشت قرمز ریسک ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی-عروقی و برخی سرطان‌ها را افزایش می‌دهد.

در این مقاله دستور پخت یک لازانیای خانگی و گیاهی را معرفی میکنیم که یک انتخاب خاص و خوشمزه برای شما و عزیزانتان است.

مواد غذایی لازم:

  • لازانیا : یک بسته
  • سس لازانیا : یک لیوان
  • بیبی اسفناج : نیم کیلو
  • پنیرخامه‌ای : 425 گرم
  • پنیر موتزارلا : یک بسته کوچک
  • سیر : 2 حبه
  • نمک : نصف قاشق چایخوری
  • فلفل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : به مقدار لازم

طرز تهیه:

قدم اول : فر را در دمای 360 درجه سانتی گراد گرم کنید.

قدم دوم : در یک ماهیتابه روغن زیتون را حرارت دهید و اسفناج‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس اسفناج‌ها را در یک ظرف جدا قرار دهید.

قدم سوم : قارچ‌ها را خرد کرده و تفت دهید.

قدم چهارم : در یک ظرف دیگر پنیر خامه‌ای، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

 

 

 

قدم پنجم : کف یک ظرف پیرکس را کمی روغن بریزید و پخش کنید و یک لایه لازانیا در کف قرار دهید و سپس سس لازانیا را روی آن قرار دهید. دوباره یک لایه لازانیا بچینید و روی آن را با ترکیب پنیر بپوشانید و روی آن یک لایه اسفناج و قارچ قرار داده و پس از آن پنیر موتزارلاروی آن پخش کنید. دوباره این لایه‌ها را تکرار کنید و روی لایه آخر را با پنیر بپوشانید

قدم آخر : لازانیا را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

لازانیای شما آماده است !

نوش جان smiley

 

رژیم فستینگ

رژیم فستینگ

قبل
 
ورزش و چربی

ورزش و چربی

بعد
نظرات کاربران شما هم می توانید درمورد این مطلب نظر بدهید
آخرین مقالات
رژِم فستینگ چیست

رژیم فستینگ چیست؟

بهترین پروتئین برای عضله سازی

بهترین پروتئین برای عضله سازی

بهترین زمان ورزش از نظر علمی

بهترین زمان ورزش از نظر علمی برای افراد مختلف

بعد از ورزش چی بخوریم

قبل و بعد از ورزش چه بخوریم تا لاغر شویم؟

رژیم غذایی OMAD

رژیم غذایی OMAD چیست؟

ثبت نام در خبرنامه دکتر صالحیان
منو موبایل